Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 10 september 2020

50 Effie-cases ingezonden; fors meer dan vorig jaar

10 september 2020 . 50 Effie-cases ingezonden; fors meer dan vorig jaar

Effie is trots op het resultaat van 50 inzendingen!
In dit bijzondere jaar, waarin de meeste bedrijven andere dingen aan hun hoofd hebben is het fantastisch te zien dat, mede dankzij de inzet van de VEA en bvA, er toch een volwaardig aantal cases zijn ingezonden zodat we ook dit jaar de effectiviteit van de campagnes kunnen laten zien en vieren!

 

De categorie ‘Maatschappelijke Impact’ heeft met 18 cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Kort’ heeft 17 inzendingen, de categorie ‘Gedrag Lang’ telt 10 cases en ‘Merk’ 5.
De vakjury’s zijn inmiddels begonnen met het beoordelen van de inzendingen. De hoofdjury onder leiding van Alfred Levi komt begin oktober bij elkaar.
Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: “Ik ben benieuwd naar de inzichten die de cases ons geven over effectiviteit in deze bijzondere omstandigheden, we realiseren ons dat het juist nu een uitdaging is om een goed onderbouwde case te schrijven”.

 

Uitreiking op 24Festival 
De uitreiking van de Effie Awards vindt 17 november plaats tijdens het 24Festival in het Theater Amsterdam. Overdag wordt Marketing Live uitgezonden. Aan het einde van de middag zullen de Effie Awards worden uitgereikt tijdens een hybride event, even feestelijk als altijd, echter met een kleiner aantal mensen in de zaal. Vanzelfsprekend kan iedereen meekijken om te zien wie de winnaars zijn!
 

Dick van der Lecq, voorzitter 24Festival: 'We zijn hartstikke druk met de organisatie van het MarketingLive! congres en de Effie-uitreiking. Het is een bijzonder jaar, maar het recordaantal inzendingen laat zien dat de belangstelling onverminderd groot is”.

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?