Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 30 april 2018

EFFIE PRESENTEERT DE JURY VAN 2018

30 april 2018 . EFFIE PRESENTEERT DE JURY VAN 2018

Persbericht, 30 april 2018, Amstelveen

De Effiejury voor 2018 is compleet. De jury bepaalt welke cases van 2017 een Effie Award verdienen. De stuurgroep Effie Awards en het VEA- en BVA-bestuur hebben gezamenlijk de samenstelling bepaald. Daarbij is gekeken naar een goede balans tussen ervaring, profiel en branche. Met als doel vier sterke vakjury’s: voor de categorieën Merk, Maatschappelijk, Korte-termijn en Lange-termijn gedragscampagnes.

Mary Hoogerbrugge: “Met trots stelt de Stuurgroep Effie de complete jury voor. De vakjury’s zijn alle vier samengesteld alle met kwalitatieve vakmensen. Wij zijn heel blij dat deze top professionals hun expertise voor Effie willen inzetten. We hopen ook voor 2018 weer op een groot aantal mooie cases”.

Nieuwe namen dit jaar binnen de vier vakjury’s zijn: Esther Oostrom (Aegon), Jos van den Bergh (Renault), Joram Helmer (XXS Amsterdam), Patrick Molleman (Omnicom Media Group), Job Koopman (Etcetera) en Philip Kok (The Valley).

Bekijk hier het klikbare overzicht met de volledige samenstelling van de Effie Awards Jury 2018.

Op 11 juni gaat het Effie Seizoen van start en zijn de inzendingen geopend. Inzenden voor de Effie Awards kan dit jaar tot 10 september.

 

 

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?