Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 20 februari 2017

Sollicitaties Effie Jury 2017 van start

20 februari 2017 . Sollicitaties Effie Jury 2017 van start

Persbericht, 20 februari 2017, Amstelveen

AMSTELVEEN – Vandaag start de Effie de open sollicitatieprocedure voor nieuwe juryleden. Juryleden kunnen maximaal drie jaar jureren waardoor jury’s continu ververst worden. Dit jaar zijn er, verdeeld over de categorieën Gedrag Kort, Gedrag Lang, Maatschappelijk en Merk, zo’n 12 zetels te vergeven. Kandidaten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd. Expertise in online of e-commerce is een pré.

Mary Hoogerbrugge, voorzitter Effie Stuurgroep: “De Effie is de enige strategieprijs. We zijn dan ook op zoek naar ervaren professionals die een sterke kijk hebben op insights, strategische keuzes en effectiviteit”.

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich tot uiterlijk 24 maart aanmelden door een email met CV en het sollicitatieformulier te sturen naar [email protected]. Het sollicitatieformulier is te vinden in de Effie Pressroom en direct te downloaden. De Effie Stuurgroep, met vertegenwoordigers uit de besturen van BVA en VEA, maken de keuze uit de kandidaten en beslissen wie in welke jury’s kunnen plaatsnemen. Selectiecriterium naast ervaring en expertise is dat de organisatie waar een jurylid werkzaam is ook lid is of wordt van BVA of VEA. Dit geldt uiteraard niet voor de juryleden die onafhankelijk zijn.

De prestigieuze Effies van BVA en VEA voor de meest effectieve reclamecampagnes worden dinsdag 31 oktober voor de 33e keer uitgereikt tijdens de achtste editie van ‘24Festival’.

 

EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).

Voor meer informatie:

Dick van de Lecq (Effie Stuurgroep): 020-5161000 of 06-54640565, e-mail: [email protected]

Irma van Os (VEA): 06-52523873, e-mail: [email protected]

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?