Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 03 mei 2016

Effie Awards introduceert Titanium Effie

03 mei 2016 . Effie Awards introduceert Titanium Effie

Persbericht, Amsterdam

AMSTERDAM – Effie Awards heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen: de Titanium Effie. Met de introductie van deze Effie Award wil de jury nieuwe manieren van effectieve communicatie in de schijnwerpers zetten.

De Effie Organisatie ziet de laatste jaren een groeiende diversiteit in de cases. Cases met een sterk marketingcomponent, toenemend gebruik van technologie en een groeiende rol van (online) media. De Effie Organisatie is blij met die diversiteit. En wil vooral ook bureaus en opdrachtgevers die geen Effie-traditie hebben aanmoedigen om hun cases in te zenden. De hoofdjury heeft vanaf dit jaar dus het mandaat de meest vernieuwende effectiviteitscase met een Titanium Effie te bekronen. Deze wordt naast -en niet in plaats van- de Gouden, Zilveren en Bronzen Effies uitgereikt.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “De Effie is net als ons vak sterk in beweging. We vinden het belangrijk om het ontwikkelen van nieuwe innovatieve communicatiestrategieën aan te moedigen. En vervolgens ervan te leren hoe deze resultaten precies zijn bereikt”.

Kijk voor meer informatie rondom deze nieuwe prijs op onze website en naar de Webinar van de Effie Masterclass waarin deze nieuwe prijs wordt aangekondigd: www.effie.nl/webinar

 

EINDE PERSBERICHT

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
 

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Dick van der Lecq (Effie Stuurgroep): 020-5161000 of 06 - 54640565, e-mail: DickL@etcetera.nl

Irma van Os (VEA): 06 – 52523873, e-mail: irma@vea.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?