Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 12 mei 2016

AFTRAP EFFIE SEIZOEN 2016 IN CONCERTGEBOUW

12 mei 2016 . AFTRAP EFFIE SEIZOEN 2016 IN CONCERTGEBOUW

Persbericht, 12 mei Amsterdam

AMSTERDAM – Donderdag 12 mei is het nieuwe Effie seizoen officieel ingeluid met een openingsborrel in Het Concertgebouw. Vanaf vandaag kunnen inzenders weer inzenden voor de Effie Awards 2016.

Alle cases dienen uiterlijk 16 september 2016 bij de Effie Organisatie binnen te zijn. Inzenden kan via de inzendmodule op effie.nl, waar deelnemers hun case handig online kunnen invullen en uploaden. Als men al eerder heeft ingezonden is het mogelijk om in te loggen met het bestaande profiel. Alle informatie is ook te vinden in de nieuwste versie van de Eppie, s’werelds eerste Effie-app.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “We willen het winnen niet makkelijker maken, maar het schrijven wel. De Effie-app geeft praktische tips & tricks rond het kiezen van de juiste categorie en het schrijven van een sterke case”.

De Eppie is een officiële app die gratis te downloaden is in de App Store (iPhone) en Google Play (Android). De app is een concept en productie van Etcetera en RedUrban. 

De Effie Awards Uitreiking vindt plaats op 1 november a.s. in Het Concertgebouw in Amsterdam.

 

EINDE PERSBERICHT

 

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Dick van der Lecq (Effie Stuurgroep): 020-5161000 of 06 - 54640565, e-mail: DickL@etcetera.nl

Irma van Os (VEA): 06 – 52523873, e-mail: irma@vea.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?