Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 13 oktober 2016

Illusionist Victor Mids en televisiepresentator Art Rooijakkers hosten uitreiking Effie Awards 2016

13 oktober 2016 . Illusionist Victor Mids en televisiepresentator Art Rooijakkers hosten uitreiking Effie Awards 2016

Persbericht, 13 oktober 2016, Amsterdam

Amsterdam - Op 1 november aanstaande vindt voor de 32ste keer de uitreiking van de prestigeuze wereldwijde Effie Awards plaats in het Concertgebouw te Amsterdam. Op deze avond worden de beste marketingcommunicatie campagnes van Nederland bekroond. Ruim 450 gasten uit de top van de creatieve-industrie schuiven aan voor een feestelijke Award uitreiking. Victor Mids en Art Rooijakkers, de presentatoren van ‘Het beste brein van Nederland’, presenteren dit jaar de uitreiking van de Effie Awards! Nog geen kaarten? Bestel ze dan snel via www.effie.nl/tickets.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Geheel in lijn met advertising nieuwe stijl, brengen Victor en Art in hun programma magie en wetenschap op een unieke manier samen”.

Over Victor Mids en Art Rooijakkers

Victor Mids is illusionist en arts. Victor begon al op jonge leeftijd met goochelen. Op vierjarige leeftijd kreeg hij een goocheldoos en hij was in 2007 deelnemer in het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Victor vergaarde bekendheid door het illusieprogramma Mindf*ck waarmee hij in 2015 begon.

Art Rooijakkers gaat na zijn studie journalistiek in Tilburg aan de slag als verslaggever bij actualiteitenprogramma NOVA en vervolgens bij de Amsterdamse stadszender AT5. In de jaren daarna werkt Art voor NET 5 als eindredacteur, maar ook presenteert hij voor deze commerciële zender diverse programma’s zoals Wie is de mol, Bloed, zweet en aria’s, Nederland van Alleman en PopCafé.

Programma uitreiking Effie Awards

17.30 Ontvangst met borrel
18.30 Start programma Effie Awards
19.00 Diner en prijsuitreiking Effie Awards
22.45 24Party


EINDE PERSBERICHT

Over Effie

De Effie's zijn wereldwijd de meest prestigieuze vakprijzen voor de marketing- en reclamebranche. De Effie Award wordt toegekend voor effectieve communicatie in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA, Vereniging van Communicatieadviesbureaus en de BVA, Bond van Adverteerders.

Dit jaar wordt voor het eerst naast de Bronzen, Zilveren en Gouden Effie ook een Titanium Effie uitgereikt. De Titanium Effie wordt toegekend aan een case waarbij innovatie doorslaggevend is geweest voor de effectiviteit van de campagne.

De Effie Awards maakt deel uit van 24Festival. Meer informatie is te vinden op www.24festival.com
 

Voor meer informatie over Effie kunt u contact opnemen met:

Dick van de Lecq, Effie Stuurgroep, 06-54640565, e-mail: DickL@etcetera.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?