Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 15 maart 2016

Record aantal vacatures Effie Jury's

15 maart 2016 . Record aantal vacatures Effie Jury's

Persbericht, Amstelveen

RECORD AANTAL VACATURES EFFIEJURY’S

AMSTELVEEN – Vandaag start de Effie de open sollicitatieprocedure voor nieuwe juryleden. Er zijn dit jaar 14 zetels te vergeven. De Effie ziet graag dat kandidaten beschikken over ruime ervaring op het gebied van marketing en communicatie, liefst in een branche die nog niet is vertegenwoordigd. Expertise in online of e-commerce is een pré.

Dick van der Lecq namens de Effie Stuurgroep: “Juryleden kunnen maximaal drie jaar jureren. Onze jury’s worden dus elk jaar ververst. Met de introductie van een nieuwe categorie Gedrag Kort is er een extra jury van acht personen. We rekenen erop dat het openstellen van de juryselectie wederom zorgt voor transparantie, digitalisering en verjonging”.

Openstaande vacatures
De Effie kent dit jaar vier jury’s en een hoofdjury: Gedrag Lang, Gedrag Kort, Maatschappelijk (voorheen Bewustwording) en Merk met elk een eigen, onafhankelijke voorzitter. In Gedrag Lang zijn er twee vacatures vrij, voor zowel een onafhankelijk lid als een BVA-lid. In Gedrag Kort zijn er acht vacatures vrij, voor twee onafhankelijken (waarvan één voorzitter), drie BVA-leden en drie VEA-leden. De Categorie Maatschappelijk heeft plaats voor een onafhankelijk lid en een BVA- lid. En in de jury voor Merkcampagnes zijn er vacatures voor een VEA-lid en voor een BVA-lid. 

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich t/m 4 april aanmelden door een email met CV en het sollicitatieformulier te sturen naar info@effie.nl. Het sollicitatieformulier is te vinden in de Effie Pressroom en direct te downloaden. De selectie wordt uitgevoerd door het VEA- en BVA-bestuur.

EINDE PERSBERICHT

 

 

Over Effie

De Effie is de wereldwijde prijs voor effectieve communicatie die in meer dan 30 landen verspreid over 5 continenten wordt toegekend. De Effie is eigendom van Effie Worldwide, Inc. gevestigd in New York (VS) en wordt sinds 1983 in Nederland uitgereikt. Inzenders voor de Effie moeten aantonen dat de communicatie een belangrijke of doorslaggevende rol heeft gespeeld bij het behalen van een buitengewoon marketingresultaat. Deze veruit belangrijkste communicatieprijs van Nederland wordt georganiseerd door de VEA (vereniging van communicatieadviesbureaus) en BVA (bond van adverteerders).
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Irma van Os (VEA): 06 – 52523873

Dick van de Lecq (Effie Stuurgroep): 020-5161000 of 06 - 54640565, e-mail: DickL@etcetera.nl

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?