Wereldwijd de meest waardevolle award voor effectieve en bewezen marketingcommunicatie. Georganiseerd door de VIA & BVA

Nieuwsbericht

Terug 23 maart 2020

Solliciteer voor de Effie Jury 2020!

23 maart 2020 . Solliciteer voor de Effie Jury 2020!

Geen Effie Awards zonder sterke jury. En daarom zijn we op zoek naar nieuwe juryleden voor 2020. Het belang van een goede jury is groot om het niveau van de Effie Awards hoog te houden. Er is een aantal criteria waaraan juryleden moeten voldoen.

Criteria
Effie ziet graag dat kandidaten beschikken over ruime ervaring in de rol van (eind)verantwoordelijke op het gebied van marketing en communicatie. Het jurylid zijn komt met twee verplichtingen; een gedegen voorbereiding van alle cases én aanwezigheid bij de vakjury-dag. Jurylid zijn voor de Effie geeft je prachtige inkijk in de meest effectieve cases van Nederland en is bovenal erg leuk.

Effie Awards kent vakjury’s, elke vakjury bestaat uit 8 juryleden. In iedere vakjury is er een evenredige vertegenwoordiging van drie VEA leden, drie BvA leden en twee juryleden die niet aan een bureau of adverteerder verbonden zijn, daarvan is er één de voorzitter. De voorzitters komen samen in de hoofdjury.

Mary Hoogerbrugge namens de Effie Stuurgroep: “De kwalitatieve jurering, door vakjury’s met een diverse samenstelling is een belangrijke asset van Effie. We hopen ook dit jaar weer dat topkwaliteit mensen uit de uiteenlopende deelgebieden van ons vak zich willen inzetten voor het jureren van deze mooie prijs.”

Aanmelden en selectie
Kandidaten kunnen zich t/m 1 april aanmelden door een e-mail met CV en het motivatieformulier te sturen naar info@effie.nl. Het motivatieformulier is direct te downloaden. Effie Stuurgroep, met vertegenwoordigers uit de besturen van BvA en VEA, maakt de keuze uit de kandidaten en in welke vakjury’s zij plaatsnemen. Selectiecriterium naast ervaring en expertise is dat een jurylid werkzaam is bij een organisatie die lid is of wordt van BvA of VEA. Dit geldt niet voor juryleden die een onafhankelijke zetel innemen.

Terug

Sluit

Contactgegevens

T. 085 - 401 08 02

VIA kantoor
Weesperplein 4b
1018 XA Amsterdam

Sluit

Typen om te zoeken

Sluit

Ben jij je inloggegevens kwijt?